2.9.2011

Arki-illan puuhailuja eiliseltä

Pitkään vajassa ollut mummolani vanha ikkunanpoka sai vihdoinkin peilit kaverikseen. Lasiveitsellä olemme aikaisemmin peilejä "pilkkoneet" (kirjaimellisesti, uskotteko ?), joten ei ole huvittanut moiseen vähään aikaan ryhtyä. Onneksi ihanien vanhempieni kätköistä löysin juuri oikean mittaiset palapeilin osat, joten ei muuta kuin pokiin kiinni! Helppoa kuin heinänteko *hih* Toinenkin mokoma poka olisi vintillä jemmassa, mutta katsotaan viitsiikö sitä enää alakertaan tuoda...Jos tuunaisi siitä jotain muuta.

Ikkunanpokapeilit ovat jo pitkään olleet sisustajien suosikkeja ja onhan ne kauniita, varsinkin vanhoihin (aitoihin) pokiin laitettuna. Tykkään kovasti ja niinpä makkarin iso uusvanha ovaalipeili sai väistyä "uuden" vanhuksen tieltä. Tältä näyttää sänkyseinä nyt:
Vitsit, kun on epäselvä kuva...
Ja täällä komeilee makkarissa ollut ovaalipeili, pienen käytävän seinällä, joka yhdistää eteisen ja meidän makkarin. Kuvaajan "taakse" jää kylpyhuone.

Meillä on paha tapa peitellä seinät ja lattiat, tunkea tavaraa (kaappia, laatikkoa, tuoleja ym. ym.) ympäri huonetta ja makkarissa kampauspöydän yläpuolellekin piti vielä yksi peili laittaa...olishan nuo jo riittäneet, mutta peilit ovat vaan niin ihania sisustuselementtejä. Tämäkin ovaalipeili oli aikaisemmin "blogihuoneessani", enkä raaski sitä hävittää...
Kuvassa ylimpänä.
Kesän viimeiset ruusut sain pelastettua maljakkoon, vähän ne ovat jo kärsineet, mutta kauniita silti katsella:
Tummanpunaiset kellarissa talvehtineen jaloruusun jäänteet
ja vaaleanpunainen äitienpäiväruusun ;D
Viikonlopun suunnitelmissa...mitäs muuta kuin kirppistelyä ja yhdessäoloa perheen kanssa. Pitää tuunata esikoiselle vanha Nopsa ajokuntoon ;D Tai...mies hoitaa sen homman, mä katselen vierestä ;D

Syksyisen lämmintä (?) viikonloppua kaikille täällä piipahtaville!

12 kommenttia:

  1. Pokapeili ois niin kiva, mutta jaa-aa.. mistä sinne niitä peilejä menis etsimään.. Menee liian monimutkaiseksi :)
    Hauksaa viikonloppua.
    Mäkin saattaan pyörähtää kirpparilla huomenna..jeeij!

    VastaaPoista
  2. Mä löysin kans sellaisen nelilasisen ikkunapokan.Pitäisikin miettiä siihen peiliä.Nyt se töröttää mökin varastossa unohduksissa.

    Upeat tapetit teillä.Oon niin kallellaan tapetteihin,vaikka päätin kun entiset poistettiin ja maalattiin,ettei koskaan tapetteja.

    Mukavaa viikonloppua.

    VastaaPoista
  3. Kaunista, kaunista!
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  4. Tuollaista vanhaa ikkunan pokaa minäkin olen etsiskellyt...☺

    VastaaPoista
  5. Kaikenlaista kaunista:) Ihania tyynyjä myös!!

    VastaaPoista
  6. Peilit ovat yksi parhaista sisustuselementeistä...Hyvältä näyttää.

    Täällä niitä myös viljellään joka huoneessa... keittiössä ei taida olla ;D

    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  7. Hieno peili! Sulla kävi hyvä tuuri, kun löysit valmiiksi sopivat peilit eikä tarvinnut leikata.
    Ollaan niin samassa tilanteessa kun mulla just 2 työviikkoa takana ja tuntuu että työ vie kaiken ajan ja vielä flunssaakin pukkaa. Toivottelen sulle ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua!

    http://pirkko.vuodatus.net/

    VastaaPoista
  8. Heips Satusein!
    Ihanan näköistä kertakaikkiaan teillä kaikkialla! Kaunis tuli pokapeilistä, äidilläni on Espoon kodissa myös vanhaan kolmiruutuiseen, valkoiseen pokaan tehty peili...sitä aina haikailen, hih ;) Kerran äippä jo tarjosi, että ottaisin mukaan, mutta en tohtinut sitten kuitenkaan..
    Peilejä ei voi olla liikaa, mäkin rakastan peilejä sisustuksessa. Parhaimmillaan olkkarissa oli kerrallaan 4, että no hätä, sitä paitsi nuohan on ihan pikkuisia ;DD
    Noista tyynyistäsi tuli mieleen, että mulla ei ole ollut sopivan kokoista tyynyä siihen päälliseen... Nyt äsken tässä postaustasi lukiessani sain idean. Toteutinkin samointein...nappasin Ikean Inner-tyynyn (50x50) ja leikkasin kahtia, hah! Nyt on kauniilla päällisellä tyyny sisällä ja se pääsee koristamaan kotia :)) Kiitos vielä kerran siitäkin!
    Sain tänään yllärivapaan, ja meillä tuli helle takaisi, joten nyt terdelle hömppälehden kanssa naatiskelemaan hetkeksi, ennenkuin neiti herää päikkäreiltä :)
    Ihanaa viikonloppua halausten kera!

    VastaaPoista
  9. Maanvaiva: Kyllä se poka vielä eteen tulee ;D

    JaanaElina: Nykyajan tapetit on niin helppo kiinnittää, että suosittelen. Monesti riittää vain liisteri seinään ja siihen tapetti päälle. Avot ;D

    Mustakissa: Kaunis kiitos!

    Irmastiina: Kyllä niitä onneksi vielä löytää. Huutiksessa on aikas lailla, kannattaa vain tehdä hintavertailuja....

    Tirriliisa: Kaunis kiitos, tyynyt ovat heikkouteni ;D

    Ainosofia: Juu, keittiöstä puuttuu meilläkin. Hmm-m, heitit ajatuksen ;D

    Pirkko: Mulla tuo flunssa alkaa jo helpottaa, olenhan sitä jo kaksi viikkoa lääkinnytkin ;D Sitkeä kuumeeton flunssa, kyllä se siitä.

    Liisa: Arvaa, minkä minä löysin talon alta....3-ruutuisen!!! Juu, taitaa vielä vaihtua tuo makkarin poka jossain välissä *hih*

    Ihana, että löysit/teit tyynyn päälliselle! Yllärivapaat olisi tervetulleita tännekin. Ja en panis pahaksi hellettäkin. Tänään mittari ylsi +20 asteeseen *tuuletus*

    VastaaPoista
  10. Löysin blogisi sattumalta, maanvaivan blogin kautta. Näyttääpä kivalta, sait heti uuden lukijan :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...